Aanmelden

Momenteel werk ik enkel in opdracht van Psychologenpraktijk Noordkop onder regie en supervisie van regiebehandelaar Dhr. drs. R. (Roy) de Vos. Als jij of je kind klachten hebt zoals vermeld onder het menu aanbod, dan kun je met mij contact opnemen of met Psychologenpraktijk Noordkop. Zij of ik bespreken dan samen met jou of mijn expertise aansluit op jouw hulpvraag. Past mijn expertise bij jouw hulpvraag? Dan kun je een verwijsbrief vragen aan de huisarts voor psychologische hulp van Psychologenpraktijk Noordkop. Deze praktijk geeft mij dan opdracht om jou te behandelen. Het kan ook zijn dat de psycholoog van de praktijk en ik samen optrekken in de behandeling. Zie ook mijn werkwijze op pagina over Heavy Cross.

 

Tarieven

Kinderen en jongeren

De psychologische hulp voor kinderen t/m 17 jaar (jeugdzorg) valt onder verantwoordelijkheid van de gemeente. Psychologenpraktijk Noordkop heeft een contract met de gemeenten Texel, Hollands Kroon, Den Helder en Schagen. Met een verwijsbrief van de huisarts of een indicatie van het jeugdteam van de gemeente wordt de hulp volledig vergoed.

Indien kinderen of jongeren in een andere gemeente wonen, wordt de hulp van deze praktijk niet vergoed. U kunt de hulp ook zelf betalen. Mijn tarief is €80,- per uur.  Mijn diensten zijn BTW-vrijgesteld. U heeft dan geen verwijsbrief nodig.